Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2017

Παρασκευή 10/11/2017



ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   10/11/2017  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα.
Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας.
Πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στο Ιόνιο πέλαγος, στην βορειοδυτική Πελοπόννησο, στο βόρειο και στο νότιο αιγαίο πέλαγος.
Από το μεσημέρι και σταδιακά έως το βράδυ τα σύννεφα θα πυκνώσουν επίσης επάνω από την δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, την Θεσσαλία, την στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και στο βόρειο αιγαίο πέλαγος.
Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν κυρίως μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο πέλαγος, στην στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Αττική, στην βόρεια Θεσσαλία και στην δυτική Μακεδονία.  
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα ορεινά τις βόρειας Ηπείρου.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα ορεινά της βόρειας Ηπείρου
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο πέλαγος.
2 – 5 μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.  2 – 6  στο νότιο αιγαίο. 2 7  μποφόρ θα έχει το Ιόνιο πέλαγος. 
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 0C  έως  20C
Ο καιρός στην Λάρισα  Με ηλιοφάνεια και με λίγες αραιές νεφώσεις στην διάρκεια της ημέρας. Περιορισμένη ορατότητα λόγου ομίχλης θα έχει τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι 
ΝΔ – ΒΔ – Α – ΝΑ – Ν – ΝΔ            θα κυμανθούν από 3 έως 11χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  7C και υψηλή  18C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1020.  Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 54% έως και 96%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα. LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην   Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blogger Gadgets